dinsdag 5 september 2017

6x volle bak

Gisteren was alweer onze derde trainingsdag en stond de specifieke schaatstraining op het programma. Het zonnetje kwam door en met een super uitzicht konden wij heerlijk onze training in de zon afwerken. Na onze elastiek en kettlebell training heeft Ankie voor ons een heerlijk omelet gemaakt en dit ging er bij iedereen goed in. Nadat we even heerlijk hebben nagetafeld op het terras van ons huisje van sponsor Van Braak in Villagio Hollandese was het alweer snel omkleden voor onze herstelrit op de fiets. Alida ging ook mee en opeens werden wij bergop voorbijgereden door Alida en de man met de enorme KUITEN!



Vandaag (dinsdag) stond dan de helse intervaltraining op het programma waar iedereen de afgelopen dagen al tegenop heeft gezien. Vandaag was deze training dan toch echt aan de beurt. Om 10.00 uur zaten we op de fiets en hebben eerst het rondje van 8 km ingefietst. Aggie, Ankie, Nienke en ik reden eerst nog de steile klim de St. Michelle op als “opwarmertje”. Maya en Alida stonden ons beneden weer op te wachten en nu ging dan toch echt de training beginnen. 6x volle bak de 2 km omhoog fietsen, 6x alles geven en na de 6e x uitpuffen. Maya is 4x volle bak omhoog gefietst. Iedereen heeft stuk voor stuk zijn best gedaan en wat is dit een mentale training. Denkend aan de komende winter kon iedereen alles geven, want wij willen ons doel halen!

Na een voldaan gevoel met z’n allen het zwembad in om af te koelen. En ja ook ik ging er dit keer sneller in dan de vorige keer. Dit komt stiekem ook door de badmeester die van de week boos werd omdat ik te vaak de douche aan deed! Oeps... Dus deze keer hup onder de douche en toch stiekem wel teentje voor teentje het water in. Daarna lekker op het bedje liggen zonnen.

Kokkie Aggie zorgde deze keer voor het diner op het terras. De kip tandoori met salade smaakte top.

Arrivederci,

Laura